Barcelona wil Arjen Robben

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 2 juni, 2010 | Gepost om 9:48 uur | 350 keer bekeken
Arjen Robben mag zich verheugen op de belangstelling van Barcelona. Volgens de Spaanse krant El Mundo Deportivo overwegen de Catalanen serieus een bod uit te brengen op de vleugelaanvaller van Bayern München en Oranje. Saillant detail is dat Robben al bij aartsrivaal Real Madrid onder contract heeft gestaan.

Met Bayern München maakte Robben dit jaar een droomseizoen door. De Duitse recordkampioen veroverde zowel de landstitel als de nationale beker. Ook bereikte Louis van Gaal & co de finale van de Champions League. Daarin was het Internazionale van Wesley Sneijder echter met 2-0 te sterk.

Robben zou bij Barcelona de opvolger moeten worden van Thierry Henry. Het contract van de 26-jarige international loopt in München echter nog door tot medio 2013. Barcelona verwacht dan ook een minimale transfersom van zo’n veertig miljoen euro op tafel te moeten leggen.

Momenteel is Robben met het Nederlands elftal in voorbereiding op het WK voetbal in Zuid-Afrika, dat op 11 juni begint.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!