Beste middenveld van de wereld

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 20 juni, 2010 | Gepost om 21:46 uur | 217 keer bekeken
We hebben veel creatieve spelers. Het middenveld is een van de beste ter wereld”, loofde bondscoach Bert van Marwijk zijn internationals, nadat zij zaterdag op het WK in Zuid-Afrika al een plek in de achtste finales wisten af te dwingen.

“Veel spelers kunnen het onderscheid maken”, vervolgde Van Marwijk. “Het verdedigen begint al bij de voorhoede, en dat begrijpen de spelers steeds beter. We moeten als team opereren.”

Van Marwijk gaf overigens duidelijk aan dat hij zijn ploeg in het vervolg van het toernooi niet wilde aanpassen aan andere landen. “Mijn filosofie is om het team altijd weer te verbeteren. Ik zie het laatste groepstreffen met Kameroen dan ook als een serieuze wedstrijd. Ook dit duel willen we winnen.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!