Blessure Boulahrouz valt mee

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 8 juni, 2010 | Gepost om 16:22 uur | 116 keer bekeken
Bert van Marwijk gaat er vanuit dat de blessure die Khalid Boulahrouz dinsdagochtend opliep, meevalt. De 28-jarige verdediger verzwikte in Johannesburg zijn enkel tijdens de training, maar volgens de bondscoach kan hij woensdag wellicht weer trainen.

“Ik denk dat de blessure wel meevalt”, liet Van Marwijk tijdens een persconferentie in Sandton weten. “In het begin zat de schrik er even in, maar echt dik is het gewricht niet geworden. Ik verwacht hem morgen eigenlijk wel weer op het trainingsveld.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!