Blessure Robben valt mee

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 6 juni, 2010 | Gepost om 22:33 uur | 225 keer bekeken




Goed nieuws voor Arjen Robben en het Nederlands elftal. De hamstringblessure van de buitenspeler valt mee, bleek zondag uit een onderzoek aan zijn bovenbeen.

Robben raakte zaterdag geblesseerd aan zijn hamstring na een ongelukkige actie tegen Hongarije. Er werd gevreesd dat hij het WK aan zich voorbij zou moeten laten gaan, maar de blessure is minder ernstig dan gedacht. “Ik heb daarom besloten voorlopig geen vervanger voor Arjen op te roepen en hem zodoende alle kans te geven nog tijdens het toernooi aan te sluiten”, aldus Bert van Marwijk tegen de NOS.

De speler van Bayern München kampt met een scheurtje in zijn hamstring. Robben verblijft nu nog in Nederland en zal naar verwachting spoedig afreizen naar Zuid-Afrika. De rest van het Nederlands elftal reisde zaterdag al af naar het WK-land.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!