Boulahrouz verlaat geblesseerd de training

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 8 juni, 2010 | Gepost om 13:49 uur | 90 keer bekeken
Khalid Boulahrouz is dinsdagochtend op de training van het Nederlands elftal geblesseerd uitgevallen. De verdediger verzwikte tijdens een partijspelletje zijn rechterenkel en strompelde van het speelveld.

Medisch onderzoek moet de ernst van de blessure van de verdediger van VfB Stuttgart uitwijzen. Op het eerste gezicht lijkt de kwetsuur mee te vallen. Boulahrouz verbleef korte tijd in de kleedkamer, maar kwam alweer gauw naar het trainingsveld. Met een zak ijs op het gewricht bekeek hij vanaf de zijkant het vervolg van de training.

Net als maandag ontbrak alleen de geblesseerde Arjen Robben in Johannesburg, die in Nederland aan zijn herstel werkt. De verwachting is dat de flankspeler zaterdag richting Zuid-Afrika vliegt.

De internationals staan dinsdag slechts eenmaal op het trainingsveld. Woensdag volgt de eerste openbare sessie. Maandag staat vervolgens het eerste WK-duel op het programma. Denemarken is dan de tegenstander.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!