Denemarken kent tactiek Oranje

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 11 juni, 2010 | Gepost om 11:47 uur | 229 keer bekeken
Maandag is Denemarken de eerste tegenstander van het Nederlands elftal op het WK. Bondscoach Morten Olsen kijkt met vertrouwen uit naar het duel met Oranje, want de keuzeheer is optimaal voorbereid door assistent Peter Bonde. “We kennen de tactiek van Nederland en de eventuele aanpassingen”, vertelde Bonde in het Deense BT.

De assistent van Olsen had opdracht om zoveel mogelijke informatie te verzamelen over het elftal van Bert van Marwijk. “Onze verdedigers weten alle mogelijke opstellingen. De Nederlandse aanval met de vier offensieve spelers kan een andere invulling krijgen, maar ze kunnen ons niet verrassen”, sprak Bonde met vertrouwen uit.

De Denen kunnen waarschijnlijk op volle oorlogssterkte aantreden tegen Nederland. Eerste doelman Thomas Sørensen liet woensdag al weten dat hij fit is voor het eerste groepsduel. Aanvaller Nicklas Bendtner kwakkelde met liesproblemen, maar lijkt ook de wedstrijd tegen Nederland te gaan halen.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!