Denen missen Jensen, twijfels over Bendtner

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 24 juni, 2010 | Gepost om 13:18 uur | 43 keer bekeken
Denemarken kan in de belangrijke WK-wedstrijd tegen Japan geen beroep doen op middenvelder Daniël Jensen. Ook het meespelen van spits Nicklas Bendtner (foto) is onzeker.

Werder Bremen-speler Jensen kampt met een blessure aan zijn achillespees. “Hij kan echt niet spelen”, aldus bondscoach Morten Olsen. Daarnaast liet de keuzeheer weten dat ook Bendtner wellicht niet kan meedoen. De spits van Arsenal ondervindt hinder van een liesblessure die hem ook al twijfelachtig maakte voor het duel met Oranje.

Denemarken moet donderdagavond winnen van Japan om zich te plaatsen voor de achtste finales van het WK. Bij een gelijkspel is het doelsaldo van Japan beter. Nederland is al door naar de volgende ronde, Kameroen is niet meer in de running.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!