Denen weigeren veld te delen

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 15 juni, 2010 | Gepost om 22:34 uur | 93 keer bekeken
Frans bondscoach Raymond Domenech heeft teleurgesteld gereageerd op de beslissing van Denemarken om Frankrijk niet toe te laten op hun trainingsveld. De beide elftallen delen een trainingsaccommodatie in Zuid-Afrika. Waar het Franse trainingsveld door de regen in slechte conditie is geraakt, blijkt het veld van de Denen nog prima bespeelbaar.

Van een Scandinavische vriendendienst is echter geen sprake. Het Franse verzoek om gebruik te mogen maken van het Deense veld werd van tafel geveegd. Domenech reageerde teleurgesteld op de beslissing van Denemarken. “Het is jammer dat we niet op hun veld mogen. Het is niet anders”, reageerde de bondscoach van Les Bleus gelaten.

Frankrijk speelt donderdag haar tweede groepsduel in Groep A tegen Mexico. De eerste wedstrijd, tegen Uruguay, eindigde in een teleurstellende 0-0. Denemarken acteert in de groep van het Nederlands elftal en verloor de openingswedstrijd met 2-0 van Oranje. Op zijn vroegst kunnen Denemarken en Frankrijk elkaar in de halve finale treffen.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!