Duitsland onderuit tegen Servië

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 18 juni, 2010 | Gepost om 15:47 uur | 250 keer bekeken
De tweede groepswedstrijd tegen Servië heeft Duitsland een flinke kater bezorgd. De ploeg van Joachim Löw kon het uitstekende optreden tegen Australië (4-0) geen passend vervolg geven en moest met 0-1 buigen voor de Serviërs.

Duitsland speelde vrijdag in het Nelson Mandela Bay-stadion van Porth Elizabeth bijna een uur met tien man en miste ook nog een strafschop. Uitgerekend de ervaren spits Miroslav Klose dupeerde zijn ploeg door in 36 minuten twee overbodige overtredingen te maken.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!