Een dag rust voor Oranje

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 25 juni, 2010 | Gepost om 7:40 uur | 83 keer bekeken
Bert van Marwijk heeft besloten de training van het Nederlands elftal van vrijdag op de Wits University in Johannesburg af te gelasten. De bondscoach geeft de spelers een dag na de wedstrijd tegen Kameroen, die met 2-1 werd gewonnen, een dag rust. De training was aanvankelijk opengesteld voor publiek.

Het Nederlands elftal vervolgt het WK maandagmiddag met een wedstrijd in de achtste finale tegen Slowakije. De ontmoeting vindt plaats in Durban en begint om 16.00 uur. Slowakije debuteert in Zuid-Afrika op een grote eindronde. De formatie probeerde zich al vanaf 1994 voor een groot toernooi te kwalificeren.

De Slowaken versloegen donderdag Italië, dat daardoor uitgeschakeld is. Slowakije kent geen echte sterspelers. Verdediger Martin Skrtel is ploeggenoot van Dirk Kuyt en Ryan Babel bij Liverpool. Marek Hamsik van Napoli verzorgt de aanvoer vanaf het middenrif. Aanvaller Miroslav Stoch geniet ook bekendheid in Nederland. Hij werd afgelopen seizoen landskampioen met FC Twente.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!