Endo vast op Sneijder

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 18 juni, 2010 | Gepost om 14:44 uur | 219 keer bekeken
Wesley Sneijder zal grote moeite moeten doen om een stempel op de wedstrijd tussen Nederland en Japan te drukken. Althans, dat is de bedoeling van Yasuhito Endo, die zich volledig wil wegcijferen om Sneijder uit de wedstrijd te spelen.

“Hij zal een belangrijke rol spelen in de wedstrijd, ik zal hem niet loslaten”, zei de Aziatisch voetballer van het jaar 2009 vrijdag. De dertigjarige Endo vindt dat Nederland geweldige spelers heeft, maar ziet ook kansen in het duel met Oranje.

“Ze hebben een team waarmee wij kunnen omgaan”, meldde de middenvelder van Gamba Osaka vervolgens. “Wij kunnen kansen creëren als we meer rennen dan onze tegenstander. Ik zal het initiatief niet aan Nederland laten.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!