Geen B-team tegen Kameroen

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 20 juni, 2010 | Gepost om 21:40 uur | 125 keer bekeken
Het Nederlands elftal treedt donderdag tegen Kameroen waarschijnlijk gewoon aan met de sterkst mogelijke opstelling. Ondanks dat Oranje reeds geplaatst is voor de achtste finales is Bert van Marwijk niet van plan de tweede keus op te stellen.

De bondscoach vindt het belangrijk dat zijn spelers zo vaak mogelijk met elkaar samenspelen. “We zijn met een missie bezig. Ik denk dat het verstandig is om met elkaar te blijven voetballen. Daarom wil ik niet te veel wisselen.”

Toch sluit Van Marwijk wijzigingen in zijn basiself niet helemaal uit. “Het wordt natuurlijk een ander verhaal als spelers niet helemaal fit zijn. Daarnaast moeten we bekijken wanneer Arjen Robben er klaar voor is. Het zou kunnen dat hij donderdag speelt.”

Het Nederlands elftal was twee jaar geleden tijdens EURO 2008 na twee groepswedstrijden ook zeker van een plaats in de volgende ronde. Marco van Basten, de toenmalige bondscoach, begon vervolgens met zijn tweede keus aan de laatste groepswedstrijd tegen Roemenië. Oranje verloor vervolgens de kwartfinale van Rusland.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!