Gio vol lof over van der Wiel

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 15 juni, 2010 | Gepost om 15:01 uur | 68 keer bekeken
Gregory van der Wiel krijgt een dag na de zege op Denemarken (2-0) de lof van aanvoerder Giovanni van Bronckhorst. “Hij speelde ontzettend goed.”

De rechtsback van Ajax was met tien interlands de meest onervaren speler in de basis van het Nederlands elftal. “In Nederland steekt Gregory er als back al ruimschoots bovenuit”, roemde Van Bronckhorst. “Hier op het WK zet hij die ontwikkeling door. Dat zie je ook op de trainingen. Hij raakt nooit in paniek. Als je op zo’n leeftijd al zo goed bent, dan wordt hij voor de toekomst zeker een heel belangrijke speler.”

Middenvelder Mark van Bommel toonde zich dinsdag een tevreden man. Wel hield hij wat kleine pijntjes over aan het duel met de Denen. “Ik heb wel wat tikjes aan het duel overgehouden, maar dat is vrij normaal. Ik ben gewoon fit”, zei de speler van Bayern München in De Telegraaf.

Van Bommel vond wel dat het team niet op de toppen van zijn kunnen speelde. Dat lag volgens hem voor een groot deel aan het harde veld in het Soccer City Stadium in Johannesburg. “Het kost je iedere keer minimaal een seconde meer tijd om de bal te controleren. Dat is zeker niet in ons voordeel.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!