Heitinga: Honda niet groter maken

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 17 juni, 2010 | Gepost om 9:02 uur | 121 keer bekeken
Voormalig VVV-speler Keisuke Honda is na zijn treffer tegen Kameroen (1-0 winst) de speler waar de aandacht naar uitgaat bij Japan. John Heitinga maakt zich echter niet al te druk over de aanvallende speler.

“Hij heeft absoluut veel kwaliteiten en een goed afstandsschot. Maar we moeten hem ook niet groter maken dan hij is”, zo zegt Heitinga in gesprek met NUsport. De verdediger ziet vooral het collectief van Japan als kracht. “Vorig jaar in Enschede maakte Japan tegen ons een goede indruk. Ze kunnen zeker wel voetballen, maar wij moeten van onze eigen kracht uitgaan.”

Japan wist het eerste groepsduel met 1-0 te winnen van Kameroen. De winnaar van de ontmoeting heeft zich dan ook bijna zeker geplaatst voor de achtste finale. “”Dat we allebei drie punten hebben maakt het wel een bijzondere wedstrijd. We moeten laten zien dat wij de beste ploeg zijn en gewoon ons eigen spelletje spelen.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!