Helft Nederlanders wil Elia in de basis

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 16 juni, 2010 | Gepost om 9:35 uur | 66 keer bekeken
Eljero Elia heeft veel indruk gemaakt op de Nederlandse bevolking. De aanvaller van Hamburger SV kende een sterke invalbeurt, maandag tegen Denemarken. Nadat hij het veld betrad voor Rafael van der Vaart, ging er plots meer dreiging uit van Oranje. Ook was Elia betrokken bij het tweede doelpunt van de wedstrijd, hetgeen hem goede papieren verschaft.

Maurice de Hond peilde de mening van een groep Nederlanders. Van de achthonderd ondervraagden meende 74 procent dat de rappe vleugelaanvaller een kans in de basis verdient, zaterdag tegen Japan. Het is echter nog maar de vraag of het er ook daadwerkelijk van gaat komen: bondscoach Bert van Marwijk liet al weten dat hij niet afwijkt van zijn eigen ideeën.

Wesley Sneijder werd maandag door de FIFA na verkozen tot man of the match, maar de meeste Nederlanders plaatsten hem niet eens in de top drie. Na Elia vonden ze Dirk Kuyt en Mark van Bommel het beste. Sneijder kwam pas op de vijfde plaats, nog na keeper Maarten Stekelenburg. De spelers die tegenvielen volgens de enquête van De Hond, waren Robin van Persie en Van der Vaart, die beiden voortijdig naar de kant werden gehaald. Daarna volgde Nigel de Jong en als vierde Sneijder.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!