Het Nederlands elftal ligt op schema

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 8 juni, 2010 | Gepost om 16:42 uur | 193 keer bekeken
Bondscoach Bert van Marwijk is tot nu toe tevreden over de wijze waarop Oranje zich voorbereidt op het WK. “We hebben geprobeerd alles zo optimaal te regelen. Volgens mij is dat aardig gelukt”, zei Van Marwijk.

Nederland won drie oefenduels en is al enige dagen ‘op hoogte’ in Johannesburg. Daar vindt op 14 juni de eerste wedstrijd, tegen Denemarken, plaats. “We liggen op schema”, aldus Van Marwijk. “Dat biedt echter geen enkele garantie voor een goed resultaat.”

Van Marwijk zei dat de spelers in staat zijn met de toenemende druk om te gaan. “Druk hebben de jongens altijd. Dat hoort erbij. We hebben een bepaalde arrogantie over ons die ons sterk maakt. Daar moeten we echter niet mee overdrijven. Die boodschap heb ik de spelers al vaker meegegeven. Ik geloof wel dat het is overgekomen.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!