Kaartentrekker fluit Oranje

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 28 juni, 2010 | Gepost om 10:50 uur | 102 keer bekeken
De zes spelers van Oranje die op scherp staan, zijn gewaarschuwd voor Alberto Undiano. De FIFA heeft de 36-jarige Spaanse arbiter aangesteld voor Nederland-Slowakije. Tweemaal kwam hij al in actie tijdens dit WK.

Bij de wedstrijd Noord-Korea-Ivoorkust hield hij de kaarten op zak, maar Duitsland-Servië kleurde geel en rood door Undiano. De Spanjaard, in eigen land hoog aangeschreven en arbiter bij de laatste confrontatie tussen Real Madrid en FC Barcelona, gaf liefst acht gele kaarten en stuurde de Duitse spits Miroslav Klose voor rust al naar de kleedkamer met tweemaal geel en dus rood.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!