Kaka: Wij gaan nu naar de finale

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 29 juni, 2010 | Gepost om 13:55 uur | 234 keer bekeken
De Braziliaanse spelmaker Kaká kon zijn geluk niet op nadat Brazilië de kwartfinale op het WK had bereikt. De middenvelder van Real Madrid kijkt met veel vertrouwen vooruit naar de aanstaande confrontatie met Nederland.

“We verbeteren ons van wedstrijd tot wedstrijd, zoals de bedoeling is. Nu gaan we door naar de finale”, aldus Kaká. De Braziliaan besefte wel dat de vijfvoudig wereldkampioen het in de kwartfinale tegen Oranje waarschijnlijk wat lastiger gaat krijgen dan maandag tegen Chili (3-0).

“Nederland heeft veel technische kwaliteiten, zowel individueel als collectief. Oranje wil voetballen en laat de tegenstander ook voetballen. Dit is zo’n wedstrijd die iedereen wil zien en waarin alle voetballers graag willen spelen.”

Een kleine smet op de vreugde was de gele kaart die Kaká maandag kreeg. Mocht de spelmaker tegen Oranje opnieuw een kaart ‘pakken’, dan is hij geschorst voor de volgende wedstrijd. “Ik moet nu oppassen, want ik wil natuurlijk niet de halve finale missen.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!