Kesler: Resultaat boven goed voetbal

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 21 juni, 2010 | Gepost om 9:49 uur | 63 keer bekeken
Het voetbal dat het Nederlands elftal momenteel op de mat brengt in Zuid-Afrika zorgt voor een nieuwe nationale discussie: willen we risico’s nemen met goed voetbal of willen we op een zakelijke manier ver komen in het toernooi? Henk Kesler, directeur betaald voetbal, gaat voor de laatste optie: “Ik doe het liever op de Duitse methode.”

Kesler stelt het resultaat boven goed voetbal. “Ja, tijdens een WK vind ik van wel”, zei Kesler in De Telegraaf. “Je kunt net als tijdens het EK in 2000 prachtig voetbal spelen en toch met lege handen staan, dan doe ik het liever op de Duitse methode. Gewoon slecht spelen en uiteindelijk toch met de schaal naar huis gaan.”

Ondanks het matige spel heeft Nederland uit de eerste twee groepswedstrijden tegen Denemarken en Japan het maximale puntenaantal gehaald en staat de ploeg van bondscoach Bert van Marwijk reeds in de volgende ronde. Ook Brazilië heeft zich al geplaatst: de overige WK-deelnemers leven nog in onzekerheid.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!