Kleine groep op de training

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 29 juni, 2010 | Gepost om 13:44 uur | 75 keer bekeken
Bondscoach Bert van Marwijk is dinsdagochtend rond 11.45 uur met een deel van zijn spelersgroep aan de voorbereiding op het duel in de kwartfinale van het WK met Brazilië begonnen.

De keuzeheer van Oranje oefende slechts met twaalf internationals op het complex van Wits University in Johannesburg. Van de basisspelers in het duel met Slowakije (2-1) verscheen alleen doelman Maarten Stekelenburg op het speelveld.

Van Marwijk oefende verder met Michel Vorm, Sander Boschker, André Ooijer, Khalid Boulahrouz, Eljero Elia, Stijn Schaars, Edson Braafheid, Demy de Zeeuw, Ibrahim Afellay, Ryan Babel en Klaas-Jan Huntelaar. De overige voetballers gingen naar de fitnesszaal van het spelershotel.

Het Nederlands elftal traint dinsdag en woensdag op het complex van de Wits University in Johannesburg. Oranje reist donderdag naar Port Elizabeth, waar vrijdagmiddag om 16.00 uur het duel met Brazilië begint.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!