Kuyt: Concurrentie in elftal is positief

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 3 juni, 2010 | Gepost om 8:31 uur | 148 keer bekeken
Dirk Kuyt ziet de hoeveelheid aan offensief potentieel als iets positiefs. De invalbeurt van Rafael van der Vaart tegen Ghana is het voorbeeld, volgens de maker van de 1-0.

Kuyt zette Oranje dinsdag op voorsprong. Invaller Van der Vaart was vervolgens met een goal, assist en een versierde strafschop doorslaggevend voor de einduitslag. Kuyt ziet het negatieve er niet van in. “Dat is alleen maar goed”, tekende De Telegraaf op. “Als er twintig minuten voor tijd een invaller wordt ingezet, komt er dezelfde of nóg meer kwaliteit in het veld. Dat zag je aan Rafael. Er zijn maar weinig landen die dat ook hebben.”

De voormalig speler van Feyenoord en FC Utrecht is niet bang dat hij straks zijn plek moet afstaan. “We moeten het elkaar in Oranje als individu op de trainingen en in de wedstrijden zo moeilijk mogelijk maken, maar er altijd als team staan. En dat lukt geweldig. Ik denk echt dat we op de goede weg zijn voor het WK”, aldus Kuyt.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!