Kuyt: De sfeer is heel goed bij Oranje

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 22 juni, 2010 | Gepost om 7:19 uur | 126 keer bekeken
Dirk Kuyt is onder de indruk van de sfeer binnen de selectie van het Nederlands elftal. De aanvaller van Liverpool zegt dat de groep in Zuid-Afrika steeds dichter naar elkaar toe groeit.

“We hebben heel veel respect voor elkaar. We worden steeds hechter en hechter. Dat kun je zien aan de resultaten en aan de manier waarop de wissels erin kwamen. En je kunt het zien aan hoe iedereen de overwinning tegen Japan vierde”, aldus Kuyt op de website van OnsOranje.nl.

Juist de spelers die niet zeker zijn van een basisplaats zorgen voor die goede sfeer, vindt Kuyt. “Voor de wedstrijd peppen de jongens die niet spelen, en misschien teleurgesteld zijn, iedereen op. Ze zijn echt met het team bezig. Je kunt ook zien hoe belangrijk de wissels tot nu toe zijn geweest.”

Kuyt, ook dit WK weer een vaste waarde in het Nederlands elftal, denkt dat Oranje na de snelle plaatsing voor de achtste finales nog mooie tijden tegemoet gaat. “We zijn op de goede weg. Het is heel degelijk, het kan misschien wel beter, maar we controleren.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

1 reactie op “Kuyt: De sfeer is heel goed bij Oranje”

  1. Elias Joshua op 23rd juni, 2010 3:46 pm

    Master om te lezen dat de jongens die niet spelen de titulares oppeppen! Team Spirit!!

Geef jouw mening over dit artikel!