Kuyt hoopt dat Robben snel terug is

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 8 juni, 2010 | Gepost om 9:43 uur | 130 keer bekeken
De blessureperikelen van Arjen Robben hebben hun weerslag gehad op de hele ploeg. Dirk Kuijt heeft de hoop uitgesproken dat zijn concurrent snel terugkeert.

‘Ik hoop echt van ganser harte dat hij zo snel mogelijk terug is’, vertelt Kuijt aan Ons Oranje. ‘Voor het team is dat gewoon heel belangrijk. Daarom hebben we iedereen nodig. Zeker een bepalende speler als Arjen.’

Kuijt geeft te kennen dat de hoopvolle berichten over het mogelijk snelle herstel van Robben de sfeer ten goede zijn gekomen. ‘We lachen, maar we werken ook heel hard. Dat is een goede mix. Als je plezier hebt, ga je ook beter voetballen. In trainingen en wedstrijden zie je een heel fris Nederlands elftal, dat het – denk ik – een heel eind kan schoppen op dit WK.’


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!