Mooie EK-loting voor oranje -19

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 5 juni, 2010 | Gepost om 8:41 uur | 150 keer bekeken
Het Nederlands elftal voor spelers onder negentien jaar reist volgende maand af naar Frankrijk, waar voor deze leeftijdscategorie het EK op het programma staat. Vrijdag vond de loting voor de poulefase plaats.

 Oranje werd daarbij gekoppeld aan onder meer gastland Frankrijk, tegen wie de openingswedstrijd zal worden gespeeld. “Een mooiere start was ondenkbaar”, zegt bondscoach Wim van Zwam tegenover OnsOranje.

Na Frankrijk wachten ontmoetingen met Oostenrijk en Engeland. In groep B nemen Kroatië, Spanje, Italië en Portugal het tegen elkaar op. Het toernooi begint op 18 juli, de finale vindt plaats op 30 juli.

“Het is voor ons een uitdaging om zo ver mogelijk te komen”, vervolgt van Zwam. “We gaan naar Frankrijk om Europees kampioen te worden, maar we bekijken het wedstrijd voor wedstrijd. Als we twee goede weken hebben, kunnen we denk ik een eind komen. Aan de andere kant kan het bij één mindere dag ook direct afgelopen zijn.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!