Nakamura (Japan) weer hersteld

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 1 juni, 2010 | Gepost om 11:32 uur | 87 keer bekeken
De Japanse international Shunsuke Nakamura is hersteld van een enkelblessure. Hij doet vrijdag weer mee in de oefenwedstrijd van Japan tegen Ivoorkust. De middenvelder miste vanwege de kwetsuur zondag het vriendschappelijke duel met Engeland.

Nakamura testte zijn enkel maandag in een testwedstrijdje tegen een lokale ploeg tijdens het trainingskamp in de Zwitserse Alpen. “Met zijn enkel ging het helemaal oke, dus hij is weer volledig inzetbaar”, zei bondscoach Takeshi Okada.

Japan is tegenstander van het Nederlands elftal in de groepsfase.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!