Nederland gelooft in wereldtitel

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 25 juni, 2010 | Gepost om 15:00 uur | 128 keer bekeken
Wat weten we eerder: wie wereldkampioen wordt of welke politieke partijen ons land straks gaan regeren? Daar kan nu op gewed worden.

De noteringen van bookmaker Unibet laten zien dat er nog geen nieuwe coalitie gevormd is op 11 juli, de dag van de WK-finale: 1,14:1 dat er op dat moment nog geen coalitie is, tegen 5,00:1 dat het de politiek dan wel al gelukt is.

Wedden op kijkcijfers
Verder kun je bij Unibet inzetten op de kijkcijfers* voor Nederland – Slowakije. Zullen komende maandag meer dan zeven miljoen landgenoten afstemmen op deze wedstrijd? De bookmakers verwachten van niet: nee heeft een quotering van 1,20:1 tegen ja dat een quotering kent van 4,00:1.

Meer Nederlanders zetten in op Oranje
Het aantal Nederlanders dat gelooft in en inzet op de titel voor Oranje is de afgelopen weken gestegen van 59 procent naar 65 procent. Ook op basis van de noteringen van de Unibet-bookmakers zijn de kansen voor het Nederlands elftal fors gestegen.

Nederland bekleedt nu een derde plaats met een notering van 6,00:1. Dit was een paar weken geleden nog 11,00:1. Topfavoriet voor de eindzege is nu Brazilië met een notering van 5,00:1. Het land wordt gevolgd door Argentinië (5,80:1). Voormalig favoriet Spanje is inmiddels gedaald naar een vierde plaats (6,40:1).

Europeanen gokken op Spanje en Argentinië
Als we kijken naar hoe er Europees wordt gewed bij Unibet, dan zetten de meeste mensen – veertien procent – in op Spanje en op Argentinië, eveneens veertien procent. Nederland staat met dertien procent op de derde plek, nog voor Brazilië waar ‘slechts’ elf procent van de Europeanen op wedt.

Tijdens het WK biedt Unibet meer dan tweeduizend weddenschappen aan, waarvan een groot deel live zal zijn.
De WK-weddenschappen van Unibet zijn hier te vinden.

*Gebaseerd op de kijkcijfers van Stichting Kijkonderzoek


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!