Nederland maandag tegen Slowakije

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 24 juni, 2010 | Gepost om 22:44 uur | 108 keer bekeken
Het Nederlands elftal vervolgt het WK maandagmiddag met een wedstrijd in de achtste finale tegen Slowakije. De ontmoeting vindt plaats in Durban en begint om 16.00 uur.

Slowakije debuteert in Zuid-Afrika op een grote eindronde. De formatie probeerde zich al vanaf 1994 voor een groot toernooi te kwalificeren. Slowakije eindigde in de kwalificatie voor dit WK als eerste, voor Slovenië en Tsjechië. De formatie van bondscoach Vladimir Weiss haalde 22 punten uit tien duels.

 Slowakije kent geen echte sterspelers. Verdediger Martin Skrtel is ploeggenoot van Dirk Kuijt en Ryan Babel bij Liverpool. Aanvaller Miroslav Stoch geniet ook bekendheid in Nederland. Hij werd afgelopen seizoen landskampioen met FC Twente.

(ANP)


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!