Nederland volgt Oranje liefst via TV

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 3 juni, 2010 | Gepost om 14:46 uur | 340 keer bekeken
Op 14 juni opent het Nederlands elftal zijn WK-toernooi in Zuid-Afrika met een wedstrijd tegen Denemarken. Volgens een poll op VI.nl kijken Nederlanders de wedstrijden van Oranje het liefst thuis op de bank voor de televisie.

In totaal gaat dat om 62 procent, waarbij er wel van een onderverdeling sprake is tussen ‘gewoon’ tv kijken, dan wel in high definition-kwaliteit of 3D.

28 procent antwoordt bij voorkeur te kijken naar het normale tv-scherm thuis, al dan niet in gezelschap, 23 procent zou dat het liefst doen in high definition-kwaliteit en elf procent in 3D.

37 procent kiest ervoor Robin van Persie, Wesley Sneijder en consorten aan het werk te zien onder het genot van een biertje en met vrienden in de kroeg.

Nostalgische gevoelens zijn de bijna 22 duizend stemmers vreemd. Slechts een procent gaat de verrichtingen van de ploeg van Bert van Marwijk volgen via de radio. Nu maar hopen dat het wordt opgenomen zodat we in de herhaling wederom kippenvel kunnen krijgen als Jack van Gelder een Oranje-goal begeleid met prachtig enthousiasme.

VI.nl


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

1 reactie op “Nederland volgt Oranje liefst via TV”

  1. Eli Sarkol op 6th juni, 2010 11:26 am

    Alles, tv. radio opnemen en bewaren want we worden wereldkampioen, óók zonder Arjen Robben; vreselijk dat hij geblesseerd is, maar misschien is hij fit voor de beslissende 15 minuten in de finale!!!!
    A.u.b. aan alle commentatoren het verzoek om NIET met de nabeschouwing te beginnen als de wedstrijd nog 10 minuten te gaan is maar pas Na afloop. Er is namelijk niks zo ergerlijks om teams te zien strijden voor een laatste strohalm of enkel voor de Eer van één keer tegenscoren en ze dan al af te horen schrijven of een nietszeggende beschouwing te moeten aanhoren terwijl je als toeschouwer meeleeft met één van de elftallen. Ik weet zeker dat u tv-kijkend Nederland hiermee een groot plezier doet. .

Geef jouw mening over dit artikel!