Nederland zaterdag weer in Oranjetenue

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 16 juni, 2010 | Gepost om 12:52 uur | 160 keer bekeken
Het Nederlands elftal speelt zaterdag tegen Japan opnieuw in het thuistenue. De spelers dragen in Durban een oranje shirt, zwarte broek en oranje kousen. Oranje voetbalde het eerste duel met Denemarken ook al in het thuistenue.

Nigel de Jong en Robin van Persie kunnen zich zaterdag tegen Japan geen gele kaart meer permitteren. Beide spelers kregen maandag tijdens het eerste duel van het Nederlands elftal op het WK met Denemarken (2-0) een prent. Ze zijn bij een volgende kaart geschorst.

Het duo moet ook tijdens het derde groepsduel met Kameroen en eventueel in de achtste finales oppassen. Vanaf de kwartfinales van het WK beginnen alle voetballers weer met een schone lei.

Mochten landen in de eindklassering van de groepsfase van het wereldkampioenschap voetbal gelijk eindigen, dan gaat het doelsaldo boven het onderling resultaat. De nummers één en twee van alle groepen plaatsen zich voor de achtste finales.

Als verscheidene teams gelijk eindigen, kijkt de wereldvoetbalbond FIFA eerst naar het doelsaldo, dan indien nodig naar het aantal gemaakte doelpunten en vervolgens pas naar het onderlinge resultaat van de teams in kwestie. Als al die resultaten nog gelijk zijn, kan het aantal gemaakte doelpunten in onderlinge duels beslissend zijn.

De FIFA gaat loten als bovenstaande criteria nog geen winnaar hebben opgeleverd.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

1 reactie op “Nederland zaterdag weer in Oranjetenue”

  1. EB op 16th juni, 2010 5:32 pm

    Dat gaat geluk brengen.

Geef jouw mening over dit artikel!