Nieuwe kans voor Van der Vaart

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 16 juni, 2010 | Gepost om 9:44 uur | 131 keer bekeken
Naast Arjen Robben is op de bank in Durban voor de wedstrijd tegen Japan eveneens een plaats ingeruimd voor Eljero Elia. Evenals na de wedstrijd tegen Denemarken herhaalde bondscoach Bert van Marwijk dat de Hagenaar goed inviel, maar dat dit niet automatisch betekent dat hij zijn elftal zal aanpassen. In dat geval krijgt Rafael van der Vaart opnieuw een kans.

Dan zal hij er samen met Robin van Persie en Wesley Sneijder een goede invulling aan moeten geven, want anders kan Van Marwijk niet anders dan het trio uit elkaar halen ten faveure van Elia. Of later van Robben. “Ik blijf erbij dat we ook verschillende wapens zoals snelheid en creativiteit op de bank nodig hebben tijdens een WK”, zei Van Marwijk.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!