Olsen: Oranje outsider voor wereldtitel

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 14 juni, 2010 | Gepost om 22:33 uur | 80 keer bekeken
Nederland is dan niet de absolute topfavoriet voor de eindzege tijdens het WK, maar is volgens Morten Olsen zeker een kanshebber. Na de 2-0 nederlaag tegen Oranje is de Deense bondscoach onder de indruk geraakt van de ploeg van zijn collega Bert van Marwijk.

“Nederland heeft spelers als Robin van Persie, Rafael van der Vaart en Wesley Sneijder, allemaal geweldige voetballers. Toen Eljero Elia erin kwam, maakte hij indruk”, zegt Olsen op de site van de FIFA. “Het is moeilijk om tegen een team te spelen dat altijd de bal heeft.”

Olsen stond ook nog even stil bij de de eigen goal van Simon Poulsen. “Het is geen excuses, maar er zijn dan nog wel 45 minuten te spelen. Het was een boost voor Nederland dat het moeilijk had met ons.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!