Olsen wil dat Denen genieten

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 13 juni, 2010 | Gepost om 18:17 uur | 80 keer bekeken
Ga het veld op met een glimlach en geniet er van. Dat was de boodschap die de Deense bondscoach Morten Olsen zijn elftal een dag voor de ontmoeting met Nederland zondag meegaf. “Dat deden wij vroeger ook.”

Grote verwachtingen van het eerste duel heeft hij niet. “Het is volkomen duidelijk dat Nederland de absolute favoriet is”, vervolgde Olsen. “Een punt voor ons zou prachtig zijn. We geven ons ook niet zomaar gewonnen. Elk team heeft ook zwakke punten. Misschien kunnen wij er eentje van Nederland vinden.”

Eerder op de dag had de Nederlandse bondscoach Bert van Marwijk opgemerkt ervan uit te gaan dat de Deense sterspeler Nicklas Bendtner gewoon meedoet. Olsen, op zijn beurt: “Heeft hij dat gezegd? Dat zeg ik dat Arjen Robben speelt.”

Beide voetballers doen wegens blessures echter niet mee. Bovendien is Jon Dahl Tomasson nog een twijfelgeval bij de Denen.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!