Oranje is een hecht team

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 21 juni, 2010 | Gepost om 7:41 uur | 71 keer bekeken




Teamspirit is volgens Wesley Sneijder één van de belangrijkste ingrediënten op weg naar grote successen. De international won met Internazionale de Italiaanse landstitel, de nationale beker en de Champions League, én staat nu met Oranje in de achtste finales van het WK voetbal. Dat deze lijn vastgehouden dient te worden, beseft Sneijder maar al te goed. Hij heeft immers vergelijkingsmateriaal genoeg.

“In 2004 en 2006 heerste er bij Oranjegeen sfeer waarin iedereen met elkaar optrok, maar ging een ieder zijn eigen gang”, analyseert Sneijder de situaties. “Als we nu ook maar even vrij zijn, doen we met een heel ploegje iets. Het team en niet het individu staat voorop. Daaraan zie ik, dat het besef er is om voor elkaar te werken, door het vuur te gaan. En dat is echt het meest belangrijke op een WK.

Sneijder spreekt binnen het Nederlands elftal van ‘een ideale mix qua leeftijdsopbouw’s. “Iedereen weet wat er internationaal wordt gevraagd, wat wel en niet kan in een trainingskamp, voert in het veld zijn taken uit en speelt volledig in dienst van het team.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!