Oranje kan niet trainen in het stadion

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 17 juni, 2010 | Gepost om 22:46 uur | 73 keer bekeken
Het Nederlands elftal kan in de aanloop van het WK-duel met Japan geen training afwerken in het stadion van Durban. Dit heeft alles te maken met de matige kwaliteit van het speelveld in het Moses Mabhida Stadion, meldt OnsOranje.nl.

De grasmat is beschadigd geraakt door de eerdere wedstrijden die in het stadion werden gespeeld en heeft bovendien te lijden gehad onder de weersomstandigheden. Daarom is besloten beide landen niet in het stadion te laten trainen om op die manier het veld te sparen.

In plaats van in het Moses Mabhida Stadion te trainen geeft bondscoach Bert van Marwijk zijn spelers nu de laatste instructies in het Prinses Magogo Stadion in Durban. Het Nederlands elftal neemt het zaterdagmiddag op tegen Japan.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!