Oranje maandag vrij

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 20 juni, 2010 | Gepost om 21:39 uur | 51 keer bekeken
De selectie van het Nederlands elftal hoeft maandag niet te trainen in Johannesburg. Bert van Marwijk heeft de geplande oefensessie geschrapt.

Met het schrappen van de training laat Van Marwijk zien zich weinig aan te trekken van de kritiek op het geringe aantal trainingen van het Nederlands elftal in Zuid-Afrika. De bondscoach denkt dat zijn selectie na de zware wedstrijd tegen Denemarken en Japan de nodige extra rust goed kan gebruiken.

Oranje vliegt dinsdagavond naar Kaapstad. Daar wordt donderdag in Green Point Stadium de wedstrijd tegen Kameroen gespeeld. Het is de laatste groepswedstrijd op het WK. Nederland is al geplaatst voor de volgende ronde.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!