Oranje met Grote Vier wint bijna altijd

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 11 juni, 2010 | Gepost om 16:23 uur | 243 keer bekeken
Wanneer het Nederlands elftal met de zogenoemde ‘Grote Vier’ speelt, dan wint het bijna driekwart van de wedstrijden. Dat blijkt uit gegevens van onderzoeksbureau TNO vrijdag.

Het viertal Rafael van der Vaart, Robin van Persie, Arjen Robben en Wesley Sneijder speelden elf keer samen, inclusief de laatste oefenwedstrijd tegen Hongarije (6-1). Acht duels werden in een zege omgezet, twee keer kwam er een gelijke eindstand op het bord en slechts één keer werd verloren.

De openingswedstrijd van het Nederlands elftal – maandag op het WK tegen Denemarken – zal niet met de ‘Grote Vier’ aanvangen. Arjen Robben is nog geblesseerd. De overige drie hebben 21 keer samen in Oranje gespeeld. Veertien keer daarvan werd een wedstrijd winnend afgesloten. Vier keer werd het gelijk en drie keer werd er zonder Robben verloren.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!