Oranje niet bij top favorieten

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 13 juni, 2010 | Gepost om 18:22 uur | 280 keer bekeken
Bert van Marwijk gelooft niet dat het Nederlands elftal tot de topfavorieten van het WK behoort. Dat vertelde de bondscoach zondag tijdens een persconferentie. ‘Ik denk dat je daarvoor andere landen moet noemen.’

Maandag start het WK van Oranje met de wedstrijd tegen Denemarken. Van Marwijk gaf toe uit te kijken naar het duel, maar wel enigszins gespannen te zijn. ‘Maar dat hoort erbij. Het maakt je ook alert. Ik heb gelukkig wel geslapen.’

Toch waakt de trainer voor onderschatting van de Denen. ‘Van enige onderschatting mag geen sprake zijn. Maar daar ben ik ook niet bang voor.’

De voormalig trainer van Feyenoord en Borussia Dortmund denkt overigens dat bij de Denen spits Nicklas Bendtner aan de aftrap zal verschijnen. De aanvaller van Arsenal zou kampen met liesklachen, maar daar gelooft Van Marwijk weinig van. ‘Ik ga er gewoon vanuit dat Bendtner meespeelt.’

‘Ik heb wel eens andere verhalen gehoord’, reageerde Van Marwijk koeltjes op de stelling dat Nederland in vorm zou zijn. ‘We zullen wel zien.’


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!