Oranje op weg naar Z-Afrika

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 5 juni, 2010 | Gepost om 22:21 uur | 208 keer bekeken
De selectie van het Nederlands elftal is zaterdagavond zonder Arjen Robben begonnen aan de reis naar Zuid-Afrika. De selectie vertrok om kwart voor negen van Schiphol naar Parijs.

Vanaf luchthaven Charles de Gaulle reist de selectie door naar Johannesburg waar het maandag 14 juni de eerste wedstrijd speelt tegen Denemarken. Op Schiphol werden spelers en staf uitgezwaaid door een aantal supporters en het personeel van luchtvaartmaatschappij KLM vormde een erehaag voor Oranje.

De ploeg van bondscoach Bert van Marwijk kreeg zaterdag een domper te verwerken met de blessure van Robben. De aanvaller viel in de slotfase van de oefenwedstrijd tegen Hongarije uit met een kwetsuur aan zijn hamstring en wordt zondag in het ziekenhuis onderzocht. Het laatste duel voor de start van het WK werd wel overtuigend met 6-1 gewonnen.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!