Oranje start voorbereiding

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 23 juni, 2010 | Gepost om 7:51 uur | 91 keer bekeken
De selectie van het Nederlands elftal traint woensdag in het Green Point Stadium van Kaapstad. Oranje bereidt zich daar voor op de laatste groepswedstrijd van het WK, donderdag tegen Kameroen. Nederland is al geplaatst voor de tweede fase van het WK, Kameroen is al uitgeschakeld.

Bondscoach Bert van Marwijk heeft aangekondigd in beginsel met zijn sterkste elftal te willen spelen. Mogelijk gaat Arjen Robben zijn eerste speelminuten maken. In het partijspel op de training dinsdag liet de keuzeheer van Nederland de basisspelers uit de eerste twee groepsduels in Zuid-Afrika opnieuw een team vormen. Robben speelde mee met de wisselspelers.

Robben lijkt zo goed als volledig hersteld van de hamstringblessure die hij in de oefeninterland tegen Hongarije opliep. Hoewel Nigel de Jong, Robin van Persie en Gregory van der Wiel al een gele kaart op hun naam hebben en dus op scherp staan, lijkt Van Marwijk hen niet te sparen voor het duel met het reeds uitgeschakelde Kameroen. Als één van hen een tweede kaart zou pakken, betekent dat een schorsing voor de achtste finale.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!