Oranje traint achter gesloten deuren

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 11 juni, 2010 | Gepost om 14:37 uur | 151 keer bekeken
Het Nederlands elftal stelt op het WK in Zuid-Afrika hoogstwaarschijnlijk geen trainingen meer open voor het publiek. Afgelopen woensdag liep het getoeter op de vuvuzela van de belangstellenden aardig uit de hand.

“Op zo’n manier trainen heeft natuurlijk geen zin”, zei Van Marwijk vrijdag. “Ik moet me verstaanbaar kunnen maken. “Dat was woensdag absoluut onmogelijk. Op deze manier doen we het dus niet meer. Misschien dat er nog een keertje bij een uitlooptraining iets mogelijk is.”

Verder zei Van Marwijk al aardig vertrouwd te zijn geraakt met de vuvuzela, die dag en nacht door Johannesburg schalt. “Het hoort erbij en het lijkt erop dat ik er aan ga wennen. Maar dan moet natuurlijk niet iemand vlak achter je in je nek gaan toeteren.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!