Oranje traint dinsdag twee keer

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 14 juni, 2010 | Gepost om 19:07 uur | 43 keer bekeken
Met een overwinning op Denemarken op zak start het Nederlands elftal dinsdag de voorbereidingen op de tweede WK-wedstrijd van zaterdag tegen Japan. Oranje traint tweemaal op het terrein van Wits University.


De pers is dinsdag vanaf 11.30 uur welkom. De avonddtraining is besloten. Michel Vorm ontbreekt tijdens beide sessies. Hij vliegt naar Nederland om zijn zondag geboren zoontje te zien. De keeper van FC Utrecht voegt zich waarschijnlijk donderdag weer bij de selectie.

Oranje won maandag met 2-0 van Denemarken. Simon Poulsen passeerde vlak na rust zijn eigen doelman en Dirk Kuyt sloeg in de slotfase toe. Japan bleef in de andere groepswedstrijd verrassend Kameroen de baas (1-0).


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!