Oranje traint in de brandende zon

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 18 juni, 2010 | Gepost om 12:48 uur | 69 keer bekeken
In de brandende zon van het Zuid-Afrikaanse Durban zijn de Nederlandse internationals om 12.15 uur aan de afsluitende training begonnen richting het tweede groepsduel tegen Japan. Bondscoach Bert van Marwijk beschikte over de complete groep van 23 spelers. Waar het kwik in Johannesburg gisteren nog tot -10 graden daalde, is de temperatuur in Durban inmiddels gestegen tot een graadje of 21.

Oranje zou in Durban aanvankelijk in het Moses Mabhida Stadium, waar zaterdag ook Japan wacht, trainen. De hoosbuien van afgelopen dagen zorgden echter voor een doorweekt speelveld. Uit voorzorg moesten Van Marwijk & co uitwijken naar het verderop gelegen Princess Magogo Stadium.

De verwachting is dat Van Marwijk tegen Japan in dezelfde basisformatie start als tegen Denemarken (2-0). Dus met Rafael en Van der Vaart en Dirk Kuyt. Eerder meldde de bondscoach al dat Arjen Robben, die net is teruggekeerd van een hamstringblessure, rustig wordt gebracht. Eljero Elia, die tegen de Denen als invaller veel indruk maakte, begint gewoon op de bank.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!