Oranjeplein stroomt vol

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 14 juni, 2010 | Gepost om 12:07 uur | 93 keer bekeken
Het zogenoemde Oranjeplein nabij Soccer City in Johannesburg begint in de loop van de maandagochtend langzaam vol te stromen met Nederlandse fans. Speciaal voor de Nederlanders worden er op de plek tot ongeveer een uur voor de wedstrijd festiviteiten georganiseerd.

Pas kort voor aanvang kreeg voorzitter Lloyd Vandenberg van de Supportersclub Oranje toestemming iets voor de Nederlanders te organiseren. Bij voorgaande toernooien waren er vaak grote pleinen in het midden van de stad, waar de festiviteiten plaatsvonden. Op die evenementen waren ook meer Nederlanders.

Toch verwacht Vandenberg zeker 20.000 Nederlanders in het stadion. „Vijfduizend uit Nederland, de rest zijn landgenoten die hier in de omgeving wonen.” De gasten van de Oranjecamping zijn inmiddels ook onderweg naar het plein van Vandenberg.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!