Robben arriveert zaterdag in Zuid-Afrika

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 11 juni, 2010 | Gepost om 14:26 uur | 119 keer bekeken
Arjen Robben komt definitief naar Johannesburg. Zoals de KNVB eerder in de week al min of meer aankondigde arriveert de international van Nederland zaterdag in Zuid-Afrika.

Bondscoach Bert van Marwijk bevestigde vrijdag het nieuws dat Robben op het vliegtuig naar Zuid-Afrika stapt. Robben vertrekt vrijdagavond vanaf Schiphol.

De aanvaller bleef een week langer in Nederland voor een speciale behandeling van zijn spierblessure, die hij opliep in het oefenduel met Hongarije. Het herstel van Robben vordert echter gestaag, waardoor hij alsnog van waarde kan zijn voor Oranje tijdens het WK.

De bondscoach benadrukte opnieuw dat Robben maandag niet speelt tegen Denemarken. “Hij heeft de laatste drie weken één keer goed getraind en veertig minuten gespeeld. Tel uit je winst. Dan lijkt me duidelijk wat daarvan de gevolgen voor de eerste wedstrijd zijn.”

Hoe Robben er precies voor staat wist Van Marwijk niet. “Ik heb hem een week niet gezien. De berichten die we hebben gekregen zijn gunstig. Maar we gaan het natuurlijk in alle rust bekijken.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!