Robben klaar voor eerste grote test

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 18 juni, 2010 | Gepost om 9:49 uur | 128 keer bekeken
Arjen Robben is hard op weg naar volledig herstel. De volgende stap in dat proces is een training met de selectie, die vrijdagochend op het programma staat. De dribbelaar van Bayern München sluit dan weer bij de rest van de spelersgroep aan, meldt AD/Sportwereld. Robben deed in Zuid-Afrika eerder nog enkele oefeningen apart.

Tijdens de ochtendsessie op vrijdag zal de vleugelspeler voor het eerst, sinds hij in het oefenduel met Hongarije een hamstringblessure opliep, alles meedoen. Daarbij wordt door de medische staf van Oranje nauwlettend in de gaten gehouden hoe zijn lichaam op de oefeningen reageert. De kans dat Robben zaterdag meespeelt tegen Japan blijft overigens nihil.

Bondscoach Bert van Marwijk wil echter ook niets uitsluiten, als het aankomt op het inbrengen van de rechtsbuiten. “Normaal gesproken niet”, aldus de keuzeheer. “Maar we wachten na een volledige training weer de reactie af”, houdt Van Marwijk een slag om de arm. Robben is nog geen week in Zuid-Afrika en is nog aan het wennen aan trainen en leven op grote hoogte.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!