Robben maakt het verschil

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 25 juni, 2010 | Gepost om 11:37 uur | 146 keer bekeken
De rentree van Arjen Robben in het Nederlands elftal is ook de buitenlandse media niet ontgaan. En dat Oranje met de vleugelspeler van Bayern München meer te bieden heeft dan zonder, is ook duidelijk.

“Nederland groeit met Robben erbij”, schrijft vrijdag de Italiaanse sportkrant Gazzetta dello Sport. De Italianen constateren aan de hand van de treffer van Klaas Jan Huntelaar ook dat Bert van Marwijk nog redelijk wat spelers op de bank heeft zitten die in noodgevallen ook hun mannetje staan.

Het Duitse Bild heeft het over ‘superjoker’ Robben. “Robben bereidt winnende treffer voor. Een razende comeback”, schrijven de Duitsers over de korte invalbeurt die de aanvaller tegen Kameroen kreeg.

The Citizen in Zuid-Afrika schrijft dat Nederland de status als een van de favorieten voor de wereldtitel heeft bevestigd met de derde groepswinst op Kameroen. “De ploeg liet opnieuw zien tot de favorieten te behoren, ook al was bondscoach Bert van Marwijk na afloop niet helemaal tevreden.”

In Denemarken overheerst de teleurstelling over de uitschakeling na de nederlaag tegen Japan. “Het feest is over”, schrijft de Copenhagen Post. Ekstrabladet wijst op de defensie problemen voor Denemarken in alle groepswedstrijden. “Daar heeft de Deense ploeg de strijd verloren. Zowel tegen Nederland, Kameroen als Japan werden er defensief veel fouten gemaakt.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!