Robben maakt rentree in achtste finale

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 16 juni, 2010 | Gepost om 12:54 uur | 108 keer bekeken
Arjen Robben gaat er niet vanuit dat hij tijdens de groepsfase van het WK nog in actie komt voor Oranje. De aanvaller, herstellende van een hamstringblessure, rekent op een rentree in de achtste finale.

“Ik hoop dan weer zo ver te zijn om een wedstrijd te kunnen spelen en dat de bondscoach me vertrouwen geeft”, zo zegt Robben in gesprek met het Duitse Sportbild. Tijdens het duel met Denemarken bleef de linkspoot van Bayern München op de bank.

Robben liep de blessure op tijdens de uitzwaaiwedstrijd van Oranje tegen Hongarije. Kort voor het einde van het duel, dat met 6-1 gewonnen werd, ging het bij het geven van een hakje mis. De buitenspeler werd in Nederland onder handen genomen door de Rotterdamse fysiotherapeut Dick van Toorn, een week na de rest van de selectie arriveerde Robben in Zuid-Afrika.

Van Toorn gaf aan dat Robben klaar was voor het duel met Denemarken. Naar verwachting laat bondscoach Bert van Marwijk Robben ook tijdens de duels met Japan en Kameroen langs de kant, waardoor hij zich in alle rust kan voorbereiden op een eventuele volgende ronde.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!