Robben nog niet 100% fit

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 20 juni, 2010 | Gepost om 21:44 uur | 84 keer bekeken
Met Arjen gaat het goed, maar hij is nog niet honderd procent fit”, gaf Bert van Marwijk na afloop van de uitlooptraining, daags na de zege op Japan, tekst en uitleg over situatie rond Arjen Robben. De aanvaller van Bayern Mûnchen liep in de voorbereiding een hamstringblessure op en kwam op het WK nog niet in actie.

“We moeten het de komende dagen even aankijken. Ik kan nog niets zeggen over zijn inzetbaarheid”, vervolgde Van Marwijk. “Ik wil hem zo veel mogelijk met rust laten. Hij moet zelf aangeven wanneer hij er klaar voor is.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!