Robben nog niet fit voor Japan

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 15 juni, 2010 | Gepost om 22:31 uur | 92 keer bekeken
Het Nederlands elftal treedt zaterdag in de tweede WK-wedstrijd aan tegen Japan. Het lijkt onwaarschijnlijk dat Arjen Robben dat duel in actie komt.

‘Het gaat goed met Arjen’, vertelt bondscoach Bert van Marwijk aan FIFA.com. ‘Maar hij is nog niet klaar voor een volledige wedstrijd. Dat kan nog wel een dag of acht duren. Ik zal met de medische staf moeten overleggen, maar ik verwacht niet dat hij voor volgende week speelklaar is.’

‘We hebben Denemarken met 2-0 verslagen, dus ik kan moeilijk zeggen dat we hem missen. We hebben snelheid en creativiteit in onze selectie. Arjen is een exceptionele speler en is supersnel. Ik ben blij dat hij weer deel uitmaakt van de groep.’

De bondscoach spreekt overigens de hoop uit dat het spel tegen Japan beter zal zijn dan tegen de Denen. ‘Ik verwacht een beter optreden tegen Japan. De spelers zijn nu meer ontspannen dan voor onze eerste wedstrijd.’


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!