Robben traint weer mee

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 15 juni, 2010 | Gepost om 12:45 uur | 43 keer bekeken
Arjen Robben staat dinsdag voor de eerste keer met de selectie van het Nederlands elftal op het trainingsveld, sinds hij enkele dagen geleden werd ingevlogen uit Amsterdam. De aanvaller meldde zich later bij de ploeg, omdat hij in Nederland werd behandeld aan een blessure.

Desondanks is de groep van bondscoach Bert van Marwijk nog steeds niet compleet. Michel Vorm kreeg maandag toestemming naar huis te vliegen, om zijn zondag geboren zoon te bewonderen. Hij keert donderdag terug in Johannesburg.

Oranje traint dinsdag op het complex van de Wits University. Als verwacht heeft Van Marwijk de (besloten) avondtraining geschrapt. Meestal is er de dag na een wedstrijd maar één oefensessie. Voor de zekerheid had de bondscoach aanvankelijk wel twee trainingen ingelast. “Ik schrap er liever één dan dat ik er één moet toevoegen”, vertelde hij aan het ANP.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!